Оперативна інформація станом на ранок 24.06.2022 р.

121-й день Україна героїчно протистоїть російському воєнному вторгненню. Противник не полишає намірів знищити українську націю. Завдає ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України

На території Лубенської громади ситуація на ранок 24 червня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій в мережах не зафіксовано. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи.

Сьогодні впродовж дня на околицях міста відбуватимуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та витримку!

Ворог цілить не лише по військових об’єктах, тому попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава Україні! Героям слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови