Оперативна інформація станом на ранок 28.06.2022 р.

Сьогодні 125-ий день жорстокої, загарбницької війни з боку російського окупанта. Україна щоденно чинить героїчний спротив агресору на усіх фронтах. Минулої доби ворог завдав ракетного удару по соціальному об’єкту м. Кременчука, у результаті чого загинули люди, є багато тяжко травмованих.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 28 червня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій в мережах не зафіксовано. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи.

Звертаємо увагу, що питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради. Можливі варіанти й у дачних  будинках.

Просимо не зволікати та не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, адже це може коштувати вам життя. Тому обов’язково прямуйте до укриттів під час чергового оголошення тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

 

Слава ЗСУ! Перемога за нами!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови