Перемогу наближає кожен

У чергову річницю відзначення Дня Конституції України кожному громадянину держави не до святкування, адже триває 125-й день війни, продовжуються атаки ворога на мирні міста з усіх можливих напрямків, минулої доби агресор влучив у соціальний об’єкт інфраструктури Кременчука, де є вже багато жертв та постраждалих. Проте, завжди є нагода для того, щоб вкотре підтримати наш дух та подякувати тим, хто допомагає нам у цьому, хто захищає бойові позиції та мирний тил, сприяє нашим захисникам чи переселенцям або наближає перемогу звитяжною працею на робочому місці.

Саме з цього приводу відбулася невелика зустріч у виконкомі Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка з військовослужбовцями, волонтерами, освітянами, мешканцями з чіткою громадянською позицією.

Зокрема у короткій промові Олександр Петрович сказав, що відзначення одного з найважливіших свят – Дня Конституції України, мало б відбуватися у зовсім іншій атмосфері, а не тоді, коли триває непримиренна війна з російським окупантом та майже щодня гине мирне населення, діти. Проте, навіть у такий надскладний час наш народ разом із ЗСУ мужньо бореться за свої конституційні права, попри всі намагання агресора зламати дух нації. Тож Лубенський міський голова згадав усіх активних мешканців, військовослужбовців, волонтерів, освітян шкіл та коледжів нашої громади, які на своїх місцях тримають мирний фронт та наближають перемогу.

Грамоту Полтавської обласної ради Олександр Петрович вручив голові ГО «Лубенське міжрайонне об’єднання ветеранів АТО» Олександру Клюшнику, за проявлені мужність і героїзм при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, особистий внесок у розвиток волонтерського руху на Полтавщині. Обласна відзнака призначалася й Костянтину Перекопному як волонтеру, за активну громадську позицію, підтримку захисників України.

Лікарі амбулаторії загальної практики сімейної медицини Тетяна Олефіренко та Оксана Хухро нагороджувалися грамотами виконавчого комітету за сумлінну працю, відповідальне ставлення до посадових обов’язків, особистий внесок у реалізацію державної політики. Такі ж відзнаки отримали: керівник народного аматорського гурту «Контингент» Анатолій Куценко та волонтери Ірина Подфедько, Наталія Ігнатчик та Юлія Назарець.

Спілкуючись у тісному колі, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав з Днем Конституції України та подякував кожному з присутніх, чия діяльність різна за своєю специфікою, а проте, є дуже важливою у період загального протистояння ворогові та у наближенні перемоги.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови