Вітаємо з Днем архітектури України!

Шановні працівники архітектури нашої громади!

 

Вітаю Вас з професійним святом !

Не секрет, що архітектор – одна з найдавніших професій, яка з’явилася з появою людства, з першого поселення, з першої цивілізації. Тож діяльність сучасного зодчого, архітектора неможлива без гідної професійної підготовки, творчого натхнення та кропіткої щоденної праці. Саме справжнім фахівцям своєї справи, компетентним, креативним, амбітним, належить створювати архітектурну візитівку нашої громади, відбудовувати після перемоги зруйновані міста та села, перетворюючи ріднокрай на сучасну європейську територію розквіту та розвитку.

Адже саме ви розробляєте документацію, розміщуєте будівництво житлово-цивільних, виробничих та інших об'єктів, формуючи містобудівні ансамблі і ландшафтні комплекси, зони відпочинку та оздоровлення населення, зберігаючи при цьому пам'ятки архітектури й історії,  аби наша Лубенщина мала своє неповторне обличчя. Щира вдячність вам за це та пошана!

З нагоди свята бажаю усім, хто причетний до архітектурної діяльності, міцного здоров’я, добробуту, наснаги та визначних досягнень задля розбудови нашої громади, задля того, аби квітли наші населені пункти. Зичу, аби високий професіоналізм, самовідданість і творча праця сприяла створенню нових архітектурних шедеврів, нехай усі Ваші напрацювання, ідеї та доробки будуть радувати не одне покоління.

З Днем архітектури України!

 

 

З повагою,

Лубенський міський голова                       Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови