Вітаємо з Днем Національної поліції України!

Шановні працівники поліції Лубенської громади!

Прийміть вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Неодмінною ознакою демократичної держави є гарантування безпеки громадян, їх прав і свобод, високий рівень довіри до органів правопорядку широких верств населення. Саме на створення такої міліції спрямовані зміни, які наразі мають відбуватися в системі правоохоронних органів. Захист людини, суспільства, закону сьогодні є найвищим пріоритетом для держави, а надто в умовах повномасштабної війни.

Сьогодні ви пліч-о-пліч із ЗСУ, військовослужбовцями, добровольчими формуваннями територіальної оборони ви бороните країну від підступного ворога, що ступив на мирну українську землю. Серед тих, хто в умовах боротьби з російським агресором віддав своє життя за майбутнє України, десятки працівників міліції. Щира вдячність вам та низький уклін за вірність професійному обов’язку, за готовність цілодобово, за будь-яких обставин захищати права мешканців громади, їхній спокій та громадський правопорядок.

З нагоди професійного свята зичу вам міцної віри в перемогу, у своє святе покликання. Невичерпної енергії усім вам, наполегливості у вашій складній роботі, терпіння та снаги! Хай доля буде привітною до вас!

З Днем Національної поліції України!

 

З повагою,

Лубенський міський голова                                        Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови