Дякуємо від усієї громади!

Нині весь світ дивується не лише героїчному спротиву українського народу, який він чинить російському окупанту, а й нашій надзвичайній організованості та згуртованості, взаємопідтримці, готовності надати допомогу один одному в цей нелегкий час. І якщо сьогодні ми направляємо гуманітарний вантаж до якоїсь із постраждалих від рук окупанта областей, то вже наступного дня наша громада, своєю чергою, також отримує дружню підтримку від інших небайдужих краян, друзів чи партнерів.

Тож не можемо не висловити слова щирої вдячності Міністерству охорони здоров’я України, в особі міністра Віктора Ляшка, ДУ «Центру громадського здоров'я МОЗ України», нашій постійній, так би мовити, добрій «феї», волонтеру Наталії Середіній, за надані засоби медичного призначення для мешканців нашої громади та внутрішньо переміщених осіб, які цього потребують.

Наша громада цінує таку відчутну підтримку в цей нелегкий для всіх нас період, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Сподіваємося на подальшу співпрацю у рамках підтримки нашої громади.

Слава Україні!

Разом до перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови