Обговорено питання надання грантів від держави

12 липняу виконавчому комітеті Лубенської міської ради відбулась зустріч працівників агропромислового комплексу нашої громади з представниками АТ «Ощадбанк» з питань надання грантів від держави на розвиток бізнесу. У нараді взяли участь заступник Лубенського міського голови Світлана Бредун, начальник відділу з питань забезпечення представництва інтересів жителів сільських територій Юліана Зеленська, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Олена Цох-Карунська.

Вячеслав Охріменко – завідувач сектору по роботі з клієнтами малого та середнього бізнесу Лубенського відділення «Ощадбанку» розповів про умови та вимоги надання грантів від держави на створення або розвиток бізнесу. Поінформував присутніх про чотири державні програми для підтримки підприємців та розвитку економіки. А саме:

         Програму «єРобота: Своя справа»;

         Програму «єРобота: Свій Сад»;

         Програму «єРобота: Своя Теплиця»;

         Програму «єРобота: Новий рівень».

Ольга Цимбал – заступник керуючого відділенням «Ощадбанку» відповіла на основні питання запрошених слухачів.

Присутні на зустрічі з’ясували основні питання, щодо отримання грантів та визначили головні проблеми й ризики. Саме про це і йтиметься у підготованому за результатами зустрічі зверненні до Уряду України.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови