Допомога надходить від небайдужих

У цей важкий для України час, коли ми виборюємо своє право на незалежність у кривавій боротьбі з російським агресором, весь світ єднається задля нашої перемоги. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити необхідним та допомогти всім, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки світять для тих, хто чекає допомоги. Такі благодійники об’єдналися навколо Лубенської територіальної громади. Чергова допомога, що надійшла у Лубни з Німеччини, стала можливою за сприяння нашого земляка, Почесного громадянина Лубенщини,  Олександра Сидоренка, Директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, доктора соціологічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України.

Від імені всієї Лубенської громади висловлюємо щиру подяку нашим іноземним друзям, а саме: Фонду Heidenheim für Ukraine з м.Хайденхайм (Німеччина), який допомагає Україні та благодійній організації Hilfe für die Ukraine Nikolai Kirche Rostock, котрі передали КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради медичне обладнання: апарат колоноскопії з необхідними приладами, УЗД апарати з приладами, канапки, стіл масажний, дезінфекційні засоби тощо.

Окрема подяка за організацію доставлення вантажу до Львова Oksana Shlee (Оксані Шлеє) та ТОВ «Олан Агро», в особі Василя Сень, що доставили нам обладнання зі Львова до Лубен.

Окрема подяка Юлії Чернявській - волонтерці, яка зараз знаходиться в Німеччині, м. Хайденхайм ан Дер Бренц, як тимчасова переселенка, за людяність, порядність, співпрацю, допомогу та координацію доставлення.

Дякуємо за ваші щирі серця! Дуже вдячні за небайдужість, підтримку нашої країни у цей непростий час та надану допомогу!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови