Багатодітні родини - наша турбота

Відділом сім’ї, молоді та спорту робота з багатодітними родинами ведеться постійно: приймання документів та оформлення посвідчень для багатодітних родин, облік багатодітних сімей, видача посвідчень, надання пільг й забезпечення соціального захисту особам, які потребують особливої уваги та підтримки. І це лише частина з того щоденного обсягу робіт, що ведеться спеціалістами відділу.

Так, станом на сьогодні у Лубенській територіальній громаді на обліку перебувають 417 багатодітних сімей, у яких виховується 1372 дітей. Усі вони знаходяться у постійному полі зору нашого відділу.

З початком повномасштабної війни України з державою-агресором на територію Лубенської громади прибуло понад 8 тисяч вимушено переміщених осіб з дітьми, серед них 33 багатодітні родини, які взято на облік відділом.

Успішно у цьому напрямку співпрацюють наші спеціалісти з благодійними організаціями - благодійний фонд “Карітас Полтава”(надання одноразової грошової допомоги) та з церквою «Ковчег», спільно з якою було видано продуктові набори для багатодітних родин нашої громади та родин ВПО.

Така робота триває щоденно і відділ сім’ї, молоді та спорту не лише виконує планові завдання, а й приймає нові виклики реалій сьогодення та успішно розв’язує найскладніші питання, що їх диктує час.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови