Оперативна інформація станом на ранок 27.07.2022 р.

Настала 154-та доба боротьби нескореної України з російським окупантом. Агресор продовжує здійснювати вогневе ураження із застосуванням ствольної та реактивної артилерії в багатьох областях нашої держави. Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено багато цивільних об’єктів, продовжують гинути мирне населення.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 27 липня залишається стабільною та контрольованою. Продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій в мережах не зафіксовано. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи та підготовка до опалювального періоду.

У зв’язку з підготовкою до нового навчального року, питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Сьогодні впродовж дня на околицях міста відбуватимуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та витримку!

Настав Ворог цілить не лише по військових об’єктах, тому попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Разом здолаємо ворога! Перемога за Україною!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови