Відбулося чергове засідання виконкому

27 липня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого виносилися 23 різнопланових питання. Насамперед заслухано виступ начальника Управління охорони здоров’я Віктора Ківи щодо надання згоди на розміщення Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганська обласна дитяча клінічна лікарня" на території Лубенської територіальної громади, що було погоджено після того, як присутні отримали усі відповіді на запитання від доповідача.

Проголосували члени виконкому за надання дозволу керівникам закладів загальної середньої та дошкільної освіти Лубенської територіальної громади на списання продуктів харчування та продовольчої сировини з балансу закладів, про що доповів начальник управління освіти Мирослав Костенко.

Серед першочергових питань, що розглядалися на засіданні – про відпуск майна з місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також про затвердження кошторисної та проєктної документації (окремо).

Підтримано також за результатами головування проєкти рішень про розміщення об’єктів сезонної торгівлі та укладення договорів земельного строкового сервітуту, про скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами та щодо затвердження розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету.

Насамкінець розглянуті питання про надання додаткової пільги зі сплати за користування житлово-комунальними послугами членів сімей учасників АТО/ООС та воїнів-інтернаціоналістів, про проведення компенсаційних виплат громадянам за оплату вартості проїзду в автомобільному транспорті на приміських автобусних маршрутах загального користування та ряд проєктів рішень щодо надання дозволів на здійснення правочинів за участю малолітніх та неповнолітніх дітей, а також житлові питання.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови