Українська державність: історія та сучасність

У переліку державних свят, які відзначає Україна, цьогоріч з’явилося ще одне, не менш вагоме та значуще  для згуртованої, вольової нації – День Української Державності. Його наразі щорічно ми святкуватимемо 28 липня. Свято є символом утвердження спадковості понад тисячолітньої історії Української держави, якій, пройшовши низку випробувань, судилося бути. А нам, сучасникам, кров’ю, патріотизмом і любов’ю до своєї країни, усього українського, виборювати її державність, територіальну цілісність, нищачи ворога-окупанта та беручи за приклад дії і вчинки славних українців від часів Київської Русі, Війська Запорозького, УНР, незалежної України, де 8 років точиться кровопролитна війна.

Ми на власному досвіді відчули ціну української державності, тож не відступимо, вистоїмо, переможемо! Нам вистачить сил, відваги і мудрості, ненависті до ворога, пам’яті про українців, чиї долі зруйнувала війна, гордості та патріотизму, якими сповнені серця наших захисників.

Лубенська міська бібліотека для дорослих імені В. Леонтовича вітає усіх щирих українців з Днем Української Державності, запрошуючи до перегляду патріотичної віртуальної книжкової виставки «Єдина! Вільна! Неподільна!»https://fb.watch/ey1IBdBxQ5/та книжкової виставки, яку оформлено у книгозбірні з нагоди Дня Української Державності! Зі святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови