Шановні працівники торгівлі та громадського харчування Лубенщини!

Шановні працівники торгівлі та громадського харчування Лубенщини!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

У нинішній ситуації боротьби нашої держави з російським агресором, торговельна сфера відіграє одну з провідних ролей, є однією з найбільш рентабельних, найперспективніших галузей бізнесу, що підтримує економічний потенціал нашої країни у ці тяжкі часи. Завдяки вашій праці урізноманітнюється і розширюється споживчий ринок нашої громади, а населення забезпечується товарами широкого споживання, задовольняє свої споживчі потреби. В умовах війни це є надзвичайно важливою умовою, а тому на вас покладені відповідальні, серйозні завдання з поліпшення економічного добробуту кожної родини нашої громади.

Впевнений, що ви й надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу Лубенщини, підвищенню рівня обслуговування населення та насиченню споживчого ринку необхідними товарами. Переконаний, що разом, у тісній співпраці, ми обов’язково подолаємо ворога, здобудемо перемогу та досягнемо твердого економічного добробуту на мирній Україні.

У день професійного щастя бажаємо вам економічної стійкості та витривалості, віри у себе та у власну справу, нових професійних досягнень, надійних ділових партнерів і вдячних покупців, достатку та родинної злагоди!

З Днем працівників торгівлі!

 

З повагою 

Лубенський міський голова                                  Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови