Продовжуємо співпрацю з Лубенською службою пробації

2 серпня Лубенським міським центром соціальних служб у Лубенському районному відділі філії державної установи «Центрі пробації» було проведено групову консультацію для клієнтів пробації на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству серед клієнтів пробації».

Під час бесіди провідний фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб Світлана Кулакова інформувала присутніх, щодо визначення, видів та шляхів запобігання проявам домашнього насильства. Наприкінці суб’єкти пробації отримали інформаційні матеріали, які були виготовлені Фондом ООН в галузі народонаселення в Україні в рамках проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», а саме: «Як реагувати на домашнє насильство, якщо ви стали свідком», «Швидкі дії у випадку домашнього насильства» та картки перенаправлень з контактами допомоги у випадку домашнього та/або гендерного насильства.

Профілактичні заходи, які проводять співробітники центру соціальних служб спільно з Лубенським РВ філією ДУ «Центром пробації», спрямовані на запобігання рецидивної злочинності та соціального становлення осіб зазначеної категорії.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови