Оперативна інформація станом на ранок 10.08.2022р.

Розпочалася 168-ма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Зберігається загроза завдання ракетних ударів по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури на території України.

Проте винищувальна авіація Повітряних Сил продовжує патрулювання повітряного простору України, а ударна – надає вогневу підтримку нашим підрозділам у визначених операційних районах.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 10 серпня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Установи та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють у звичному режимі. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

У нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб. Просимо при можливості надати тимчасовий прихисток таким людям та повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Сьогодні впродовж дня на околицях міста відбуватимуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та витримку!

Наголошуємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо також мешканцям громади, що від сьогодні комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови