Вітаємо з Днем будівельника!

Шановні працівники будівельної галузі Лубенщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

В усі часи ваша справа була серед найшановніших і найнеобхідніших. Неможливо уявити розвиток нашого мальовничого міста, Посульського краю та всієї держави без фахівців, які обрали своєю професією будівельну справу. Серед таких КП «Шляхрембуд», ПАТ «Лубнижитлобуд», ТОВ «Буд-Буд», ФОП Олексій Удовенко та інші сучасні зодчі – найкращі представники будівельних організацій нашої громади.

Ви робите реальний внесок в оновлення міста та сіл Лубенщини, зводячи нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, спортивні споруди, відновлюючи  пам’ятки історії й культури. А в цей особливо складний час випробувань для держави, коли ворог руйнує інфраструктуру України, стратегічні об’єкти, мирні населені пункти, саме ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, підвищення конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника.

Впевнений, що разом ми відбудуємо нашу країну, знову відродимо, зведемо, перебудуємо все, що знищили агресори, і ця місія також належить вам – професіоналам, справжнім творцям.

Тож бажаю шановним працівникам та ветеранам будівельної галузі успіхів і натхнення, добробуту і родинного тепла. Нехай ваша наполеглива праця приносить вам радість, сприяє розвитку та відновленню ріднокраю, появі на теренах нашої численної громади нового житла, лікарень, офісів, торговельних центрів, дитячих майданчиків, що дарують людям радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту, нехай праця повертається вдячністю та добрим словом від тих, задля кого ви трудитесь.

З професійним святом вас – З Днем будівельника!

 

 

З повагою

Лубенський міський голова                    Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови