Оперативна інформація станом на ранок 16.08.2022 р.

174-й день Україна героїчно протистоїть російському воєнному вторгненню.

Впродовж доби противник завдавав ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України. Збройні Сили України продовжують боронити нашу землю та завдають ударів у відповідь.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 16 серпня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи у межах підготовки до осінньо-зимового періоду. Значних аварій в мережах не зафіксовано. Тривають роботи в агропромисловому секторі.

Сьогодні впродовж дня на околицях міста відбуватимуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю.

До громади прибувають нові біженці з територій, де ведуться активні бойові дії.  Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Ворог цілить не лише по військових об’єктах, тому попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Повідомляємо мешканцям громади, що від сьогодні комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Слава Україні! Віримо в Перемогу!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови