«Літні читання»  у дитячій бібліотеці тривають

У Лубенській міській бібліотеці для дітей відбулося чергове зібрання із циклу «Літніх читань». Цього разу захід носив назву «Двічі літа в році не буває» і мав дещо підсумковий характер. Адже протягом літа бібліотека була переповнена користувачами, що підбирали собі літературу для домашнього читання.

Кожні середу та четвер діти збирались у книгозбірні, де на них чекала бібліотекарка читальної зали Галина Кравчук із черговими захоплюючими цікавинками. Це і мультсалон з терапевтичними казками та добрими повчальними мультфільмами, арт-майданчик, ігрова вітальня. Тож цього разу підвели підсумки насиченого літнього відпочинку, а активний учасник конкурсу Михайлик Яковлєв і переможець одного з конкурсів Гула Богданчик отримали  від завідувачки бібліотекою Людмили  Шовкопляс грамоти з солодкими подаруночками. 

Ще під час зібрання діти вписували своє ім’я в «хмаринки добрих вчинків та досягнень «Цього літа я…», робили колаж із фотографій бібліотечних заходів, грали  в ігри, прослухали розповідь бібліотекаря про місяць  Серпень в народних українських традиціях та звичаях. Як і всі Літні читання ця зустріч була насиченою, цікавою та пізнавальною.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови