Відзначили тих, хто виборює незалежність України

24 серпня, у чергову річницю Дня Незалежності України, відбулося нагородження військовослужбовців, захисників, волонтерів та усіх, хто сьогодні виборює мир, відстоює територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, веде непримиренну боротьбу з ворогом на позиціях та в тилу.

Насамперед  Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав усіх присутніх з одним із найважливіших національних свят, зазначивши, що нині, на жаль, у відзначення доводиться вносити корективи через постійну загрозу постійних атак з боку рф. Проте сьогодні найважливіше для усіх нас є вистояти, підтримати один одного, надто громадян із постраждалих областей, які цього потребують першочергово та здобути перемогу. Принагідно Олександр Петрович згадав вдячним словом усіх мешканців громади, хто, незалежно від професійної діяльності та статусу, допомагає ЗСУ, нашим захисникам, вимушено переміщеним особам – справжнім патріотам України.

Тож з такої нагоди подяками Полтавської обласної ради були відзначені:

Рябченко Анна Олегівна – начальник речової служби добровольчого формування Лубенської територіальної громади – за сумлінну службу, вірність військовому обовʼязку, справі захисту Батьківщини, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України;

Ягупова Людмила Миколаївна – старший солдат запасу, діловод добровольчого формування ;

Скуратовська Катерина Дмитрівна – старшина 2-ої роти;

Мишко Світлана Олександрівна – писар добровольчого формування;

Кірічевська Катерина Василівна – начальник медичної служби добровольчого формування.

Крім того, Олександр Грицаєнко та його перший заступник Олег Соболєв вручили грамоти виконавчого комітету за гідний приклад самовідданого служіння Батьківщині, особистий внесок у забезпечення обороноздатності країни, патріотизм, ініціативність, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення 31-ої річниці незалежності України  військовослужбовцям, які мають різні звання та несуть почесну службу, відстоюючи незалежність та суверенітет України.

Сьогодні таку довгоочікувану перемогу наближає кожен з нас, тому ми твердо переконані, що вистоїмо і вже незабаром святкуватимемо Незалежність під мирним небом України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови