Продовжуємо гуманітарні візити

Гуманітарні візити та психологічна допомога для людей похилого віку та переселенців старшого покоління триває.Нещодавно відбулися чергові термінові гуманітарні візити за місцем проживання чи поселення осіб похилого віку в тому числі внутрішньо переміщених осіб старшого віку. Організовують допомогу дідусям і бабусям Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» спільно з територіальним центром соціального обслуговування виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Завдяки таким заходам адресну допомогу можуть отримати літні люди, які постраждали від націонал - соціалізму та переселенці старшого віку. Підопічним доставляють не тільки набори харчових продуктів, медикаменти та санітарні засоби, але і надають таку необхідну зараз психологічну допомогу.

Чергові візити пройшли у Вищебулатецькому, Новаківському старостинських округах та по місту Лубни. До формування гуманітарних наборів долучається не тільки молодь, а і волонтери літнього віку.

Заходи відбуваються завдяки проєкту "Швидке реагування і допомога людям, які постраждали від націонал – соціалізму, в тому числі внутрішньо переміщеним особам похилого віку Лубенської громад" за підтримки Німецького фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" у рамках програми «Ми поруч!».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови