Оперативна інформація станом на ранок 26.08.2022 р.

184-й день Україна героїчно протистоїть російському воєнному вторгненню. Воїни ЗСУ дають достойну відсіч ворогові.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 26 серпня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи. Ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги Будьте свідомими та обачними.

Сьогодні об 11 годині на Володимирському майдані у Лубнах відбудеться прощання з земляком, що загинув на фронті захищаючи незалежність України, бійцем полку «АЗОВ» МИХАЙЛОМ ТЕРПАЄМ.

Повідомляємо мешканцям громади, що комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Слава Україні! Героям слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови