Своїх у біді не полишаємо

«Своїх у біді не полишаємо» - саме таким висловом можна схарактеризувати діяльність Агенції регіонального розвитку Луганської області.

Під час воєнного стану в Україні, з метою захисту найуразливіших категорій населення Агенція надає допомогу внутрішньо переміщеним особам, які змушені були покинути свої домівки через агресію російської федерації, в тому числі й тим, що знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді.

Заступник директора Агенції регіонального розвитку Луганської області Олексій Ємець вже не вперше перебуває з гуманітарною місією у м. Лубни. Ним уже було неодноразово організовано видачу гігієнічних наборів для внутрішньо переміщених осіб Лубенщини.

Цього разу пан Олексій провів для внутрішньо переміщених осіб ряд просвітницьких заходів на тему соціальних гарантій держави та шляхів їх отримання, внутрішньої міграції та еміграції, роботи з гуманітарними місіями в Україні, неурядовими організаціями та пошук необхідного для ВПО тощо. По завершенню зустрічей Агенцією регіонального розвитку Луганської області закладу, де перебувають внутрішньо переміщені особи, було передано 65 продуктових наборів, що дозволить протягом тривалого часу забезпечити їх харчування. В ході спілкування присутні могли озвучити висловити свої найнагальніші потреби та озвучити побажання щодо подальшої співпраці з агенцією.

До зустрічі Олексія Ємця з внутрішньо переміщеними особами також приєднався перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, який подякував Агенції регіонального розвитку Луганської області та особисто пану Олексію за піклування та допомогу, яка надається українцям, що опинилися у складних життєвих обставинах. Олег Соболєв також висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю та впевненість у тому, що завдяки такій підтримці спільними зусиллями ми здобудемо перемогу над ворогом.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови