Лубенці – учасники телемосту «Луганщина - Рівненщина»

У межах проведення Свята української народної іграшки та гри відбувся письменницький телеміст «Луганщина-Рівненщина», у якому брали участь письменники, громадські діячі, бібліотекарі Луганщини, Полтавщини та Рівненщини. Відвертий діалог та обмін думками гостей заходу сприяв популяризації народних цінностей, культурної спадщини України, національно-патріотичному вихованню, єднанню українців Сходу й Заходу.

Щиро вітала присутніх з приємною подією начальниця управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської ОДА Аліна Адамчук, а також подякувала директорці РОУНБ Валентині Ярощук за співпрацю та вручила Подяку.

До привітань онлайн приєдналися - директорка Луганської обласної бібліотеки Світлана Моісеєва, директорка Лубенської центральної публічної бібліотеки Валентина Сьомак, письменник, головний редактор газети "Лубенщина" Олександр Міщенко.

Натхненні поетичні рядки відомого письменника Луганщини, який народився на Лубенщині і з 2016 року проживає в м. Лубни Миколи Ночовного та рівненських літераторів Олександра Брестяного та Тати Рівної завершили зустріч.

Бережіть себе та Україну!

 

За матеріалами Рівненської обласної бібліотеки «Україна – єдина, незалежна, непереможна!»

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови