Підтримаємо. Допоможемо.

Допоки в нашій державі будуть жити й працювати люди, які вболівають за життя та здоров’я інших, не залишаються осторонь біди й проблем своїх земляків – доти й буде жити  наша горда та нескорена Україна. А, значить, житиме завжди.

Понад 9000 внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені покинути свої домівки та рятувати свої життя та життя рідних знайшли свій прихисток у межах Лубенської громади Чимало благодійних фондів останнім часом надають підтримку таким громадянам.

Нещодавно допомога надійшла від Благодійної організації «Благодійний фонд «Право на захист» (керівник Олександр Галкін). Працівники Полтавського офiсу БО «БФ «Право на захист» (керівник Дмитро Iванов) Альона Тітаренко, Владислава Лежніна, Михайло Могилат  разом з працівниками Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Лубенської міської ради у рамках реалізації проєкту HIAS організували видачу продуктових та гігієнічних наборів для осіб,  які цього найбільше потребували. Слова нашої щирої вдячності благодійникам.

Разом  ми подолаємо будь-які негаразди та будь-якого ворога, що намагається зруйнувати наші домівки та підкорити нашу державу. Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови