У Дні міста привітали молодят

17 вересня у відділі ДРАЦС відбулася урочиста реєстрація шлюбів. За доброю традицією, тут вітали закохані пари, які вирішили побратися саме у дні святкування чергової річниці вигнання нацистських окупантів з Лубенщини та заснування міста.

Заступник Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко привітала щасливих молодят Максима Андрущенка (1994 р.н., мешканця с.Засулля) та Анастасію Батрак(1997 р.н., родом з Харкова) з народженням нової української родини. До поздоровлень приєдналися спеціалісти відділу сім'ї, молоді та спорту, рідні та друзі, присутні на урочистій реєстрації.

Ірина Василівна побажала молодятам взаєморозуміння, любові та злагоди, щасливого сімейного життя під мирним небом України. Також вже законним чоловіку та дружині у врочистій атмосфері вручено свідоцтво про одруження, пам’ятні подарунки від влади громади та квіти.

Тож нехай продовжуються славні лубенські роди в рідному місті сонця та весни, народжуються нові покоління, а Україна відроджується та процвітає!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови