Оперативна інформація станом на ранок 23.09.2022р.

 212-та доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Противник продовжує виконувати завдання з повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Обстрілює наші позиції вздовж усієї лінії зіткнення, намагається відновити втрачені позиції, веде повітряну розвідку.

За минулу добу противник завдав 4 ракетні та 27 авіаційних ударів, здійснив понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 23 вересня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи. Ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Сьогодні, 23 вересня о 12 годині, на Володимирському майдані у Лубнах, відбудеться прощання із загиблим  земляком Бурим Віталієм Олександровичем. Вічна й світла пам’ять та Царство Небесне нашому Герою – БУРОМУ ВІТАЛІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ!

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги Будьте свідомими та обачними.

Повідомляємо мешканцям громади, що комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Телефон Гарячої лінії: 0800 330385

Слава Героям! Україна переможе!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови