Зустріч з письменником Олександром Козинцем

24 вересня у книгозбірні відбулася авторська зустріч з лубенцем Олександром Козинцем, українським письменником, викладачем, хористом.

Олександр презентував загалу свої дві нові книги «Мамо, твій син – літак» та «Води Божого океану», написані у жанрі верлібру. Поетичні збірки видані цьогоріч, їх друк доводилося відтерміновувати, у зв’язку з війною, та, попри все, книги побачили світ, адже «літак має летіти», а українці, заглибившись у творчість молодого прогресивного письменника - шукати відповіді на безліч філософських запитань, викликів сьогодення, часом жорстких та непередбачуваних.

Тож на зустрічі заглибилися у філософію авторського «Я», іронізували та говорили про високодуховні цінності, життєві пріоритети, переосмислення яких наразі відбулося у кожного українця.

Слухали Олександра з цікавістю та захопленням, переглянули відеоролики пісень «Живіть, Лубни», «Повір у себе» на слова Олександра Козинця у виконанні лубенського гурту «Посульська рапсодія» та молодіжного українського гурту «Зорептах».

Емоційно сприйняли і пісню «Обертони», що нещодавно з’явилась на просторах Інтернету, у ній Олександр реалізував свій творчий потенціал не лише автора, а й композитора, а виконав ліричну пісню Богдан Ніколаєв, соліст гурту «Посульська рапсодія».

Олександр Козинець гордий з того, що є письменником України, а ми, лубенці, пишаємося тим, що наш земляк поезією світла і добра згуртовує націю. Тож щиро сподіваємося, що мрія талановитого лубенця, як і кожного українця, здійсниться якнайшвидше: небо нашої країни стане мирним, а ми без остраху і тривоги задивлятимемося на літаки, що кружляють високо в небі.

Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови