Корабель "Лубни" на охороні морських кордонів держави

Хоч Лубни й не приморське місто, але так склалося, що ми маємо давні й тісні стосунки з військовослужбовцями, які охороняють морські кордони нашої держави.

Нещодавно на зв’язок з виконавчим комітетом Лубенської міської ради вийшло керівництво загону Морської охорони Державної прикордонної служби України, у складі якого несе бойове чергування корабель Морської охорони 4 рангу «Лубни».

Цей прикордонний корабель має давню й славну історію і дружні стосунки з містом, чиє їм’я носить. Певний час корабель знаходився на ремонті, але знову відновив бойове чергування. 9 жовтня екіпаж корабля «Лубни» вітали з 50-ю річницею підняття прапора.

Служба моряків-прикордонників відповідальна, важка та дуже важлива для країни. Адже взаємодіючи з різними військовими структурами, прикордонники захищають Україну на воді й відстоюють морські рубежі. У дружній обстановці на адресу екіпажу пролунали слова привітання від керівництва Регіонального управління, загону Морської охорони та побратимів, які ідуть пліч-о-пліч, заради однієї мети - Перемоги над ордою рашистів.

Лубенці теж привітали наших охоронців та зазначили: «Наше місто має славне минуле, його мешканці від заснування й до теперішнього часу показали себе як справжні захисники й оборонці рідної держави. Тож,  сподіваємося, що ім’я «Лубни», яке носить ваш корабель, стало його оберегом і надає екіпажу сили, твердості духу та беззаперечної відданості Україні.»

Бажаємо екіражу корабля «Лубни» здоров’я, здійснення всіх крилатих задумів, нових успіхів, досягнень і звершень у розбудові й обороні незалежної України! Добробуту, радості й піднесеного настрою!

Але найголовніша мрія всіх – це Перемога України і мир у нашій державі. Впевнені, разом досягнемо цього якнайшвидше!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови