Наша вдячність захисникам і захисницям України!

Війна не ставить на паузу наше життя. Як би не намагався ворог зламати нашу силу й волю – йому це точно не вдасться. І найголовніші свята нашої країни ми будемо святкувати попри все.  Одне з головних зараз – це День захисників і захисниць України, який будемо відзначати завтра.

Саме з цієї нагоди 13 жовтня у актовій залі виконавчого комітету міської ради зібралися військовослужбовці, бійці територіальної оборони, добровольчих формувань, що дислокуються у Лубнах. А разом з ними численні волонтери, добровільні помічники – всі, хто своєю працею та  щирою душею також наближають нашу перемогу.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко , вітаючи присутніх у залі зазначив, що День захисників і захисниць України — це свято кожного, хто у різний час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України. Але, у першу чергу, це свято тих, хто зараз ціною свого життя й здоров’я боронить Україну від рашистської навали. «Наше місто і вся Лубенщина має славне минуле, його мешканці від заснування й до теперішнього часу показали себе як справжні захисники й оборонці рідної держави», - зауважив міський голова. І зараз у лавах Збройних Сил України наш спокій відвойовують понад півтори тисячі земляків. Він подякував всім захисникам та захисницям, їх родинам.

Присутні на заході отримали подяки, подарунки та приємні музичні вітання від працівників культури Лубенщини.

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні! Героям слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови