Протидіяти насильству та торгівлі людьми

13 жовтня відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради спільно з БО «Світло надії» у Лубнах організували мобільний консультаційний пункт з метою попередження явища торгівлі людьми, експлуатації та гендерно-зумовленого насильства, який відбувся у рамках реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування щодо захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства, найбільш уразливих ВПО та населення, постраждалого від конфлікту у Полтавській області».

Фахівці БО «Світло надії» разом зі спеціалістами відділу сім’ї, молоді та спорту працювали з місцевими жителями та внутрішньо переміщеними особами, які зараз мешкають у Лубенській громаді. Для підвищення обізнаності населення щодо того, як протидіяти торгівлі людьми, експлуатації та насильству фахівці надали роз’яснення присутнім, якими повноваженнями чи можливостями вони володіють у рамках боротьби із торгівлею людьми.

Консультанти заохочували людей до проходження онлайн-квесту з безпечного працевлаштування та отримання цікавої винагороди. В ігровій формі учасники розглядали різні життєві ситуації, через які можна постраждати від торгівлі людьми.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови