«Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу»

18 жовтня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича, у рамках проєкту «Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу», відбулася зустріч з консультантом-дієтологом Наталією Ківою.

Говорили про раціональне харчування, 7 складових здорового способу життя, серед яких правильне харчування, контроль ваги, фізична активність, комплексний відпочинок та здоровий сон, стресостійкість та інші чинники.

Дієтолог Наталія Ківа відповіла на низку запитань допитливих користувачів на зразок водного балансу здорової людини, правильного та корисного раціону харчування впродовж дня, закцентувавши увагу на продуктах, які додають сили, енергії та снаги і розширивши спектр знань щодо шкідливого та небажаного раціону.

Учасникам зустрічі було презентовано книги про здорове харчування, медичне обладнання, отримані книгозбірнею у рамках проєкту за безпосередньої підтримки БФ «Бібліотечна країна».

Переконані, що завдяки дієтологу Наталії Ківі, новій сучасній літературі, яку активно беруть для прочитання, медичному обладнанню, яке сьогодні було успішно протестовано, користувачі стануть більш обізнаними та скрупульознішими до питань власного здоров’я.

Говорили про раціональне харчування, передумови щасливого, а, отже, здорового способу життя, що грунтується на 7 складових – правильному харчуванні, контролю ваги, фізичній активності, налагодженні сну і комплексного відпочинку, стресостійкості та ряду профілактичних заходів запобігання поширення хвороб.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови