Допоможи енергосистемі вистояти

Ворог продовжує атаки на українську енергосистему. Щодня під обстріли потрапляють важливі об’єкти інфраструктури. Аби вистояти енергосистемі потрібна мобілізація кожного громадянина.

Системі у пошкодженому вигляді дуже складно витримати повне навантаження, тому кожен вимкнений у пікові години електрочайник, кожна праска і пральна машинка дають змогу енергетикам відновити шматок інфраструктури.

Ранковий і вечірній пік (з 7 до 9 години та з 18 до 22 години) у значній мірі пов’язаний із споживанням домогосподарств. Якщо ми зможемо використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях, допоможе пройти критичні навантаження наших електромереж.

За оцінкою спеціалістів, найбільш енерговитратними є:

електрообігрівачі, бойлери, кухонні електроплити, мікрохвильові печі, пральні машини, електричні духові шафи, електрочайники, кавоварки праски, посудомийні машини, кондиціонери, зарядні пристрої, пилососи комп’ютери, телевізори.

Сьогодні та у наступні дні, у години пік, слід мінімізувати використання цих приладів. Сплануйте їх роботу на денний або нічний час.

Виконуючи ці прості рекомендації, ви убезпечите електромережі регіону від перевантажень та ризику додаткових аварій.

Зберігаємо спокій та діємо впевнено! Разом ми вистоїмо заради перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови