Поліцейські Полтавщини отримали нові автомобілі

20 жовтня, в обласному центрі, представники поліції Полтавщини отримали ключі від, автомобілів Renault Duster, Renault Express, Sandero, Renault Express. Отримав авто й Лубенський відділ поліції. Зміцнення матеріально-технічної бази працівників стало можливим завдяки співпраці з Полтавською обласною радою та виділенню коштів із місцевих бюджетів.

Ключі від 17 автомобілів Renault, придбаних коштом обласного та місцевих бюджетів громад, поліцейським вручили начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, голова Обласної ради Олександр Біленький, міський голова міста Кременчука Віталій Малецький, перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин та заступниця Лубенського міського голови Ірина Харченко.

Очільник поліції Полтавщини Євген Рогачов висловив вдячність керівництву області та представникам місцевих органів самоврядування за розуміння нагальних матеріально-технічних потреб Національної поліції в умовах повномасштабного спротиву російській агресії. Полковник поліції зауважив, що виділені бюджетні кошти витрачені на придбання саме таких автомобілів, які необхідні поліцейським для забезпечення правопорядку у громадах Полтавщини (з урахуванням специфіки регіону).

Місцеве самоврядування й надалі буде надавати поліції необхідну підтримку для ефективного виконання службових та стратегічних завдань, пов’язаних з реагуванням на внутрішні та зовнішні загрози в умовах воєнного стану.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови