Привітали довгожительку з поважним ювілеєм

22 жовтня свій 100-річний ювілейний День народження відсвяткувала жителька м.Лубни Катерина Семенівна Михайленко. А привітати з поважним ювілеєм довгожительку завітали: заступник міського голови Ірина Харченко та директор ТЦСО (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Наталія Сухонос.

Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Народилася Катерина Семенівна в с.Лушники Лубенського району. Закінчила 7 класів в с.Хитці, після закінчення школи тяжко працювала все своє життя в колгоспі різноробом. В 1943 році вийшла заміж, виховала двох доньок (на жаль чоловік і одна донька уже покійна), має трьох внуків та двох правнуків.

Нелегке життя випало на долю ювілярки. Пережила лихоліття голоду і холоду, страхіття війни 1941-1945 років, а тепер доводиться переживати і криваве, зухвале вторгнення країни-агресора на нашу землю. З болем і великою тугою говорить про сьогодення Катерина Семенівна і бажає всім присутнім скорішої перемоги і миру.

Гості висловили вдячність ювілярці за її добросовісну, невтомну працю, виховання дітей та онуків і за яскравий приклад людяності, порядності та незламності духу, а також побажали міцного здоров’я, родинного затишку і миру.

 

Директор ТЦ                                                            

Наталія СУХОНОС

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови