«Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу»

24 жовтня у Лубенській міській бібліотеці ім. В.Леонтовича у рамках проєкту «Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу» активно   обговорювали питання толерантного ставлення до людей з інвалідністю.

До розгляду тематики, долучилися координатори роботи мобільної бригади соціально-психологічної підтримки психологиня Вікторія Соляник, соціальний працівник Олена Комарова та учні волонтерського загону Лубенської ЗШ №3 разом з керівником загону Наталією Костюк. Питання на сьогодні досить актуальне, адже в період війни багато людей втратили найцінніше – здоров’я.

Година спілкування пройшла цікаво та змістовно: низка запитань до модераторів, відкритість у спілкуванні молодого покоління та обмін власним досвідом допомоги людям з інвалідністю та людям з особливими потребами.

Наразі тест на гуманність та доброту молодь складе на відмінно, а в пригоді учням стане не лише сьогоднішнє спілкування з фахівцями, а й ознайомлення з книгами куточка здоров’я «Діємо для здоров’я, що мотивують не лише не втрачати позитивних чеснот, а й на прикладах конкретних відомих особистостей не здаватися, бути загартованими до різних життєвих труднощів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови