Налагодження співпраці з мобільною бригадою від БФ «БО Посмішка ЮА»

Лубенський міський центр соціальних служб налагоджує співпрацю з мобільною бригадою, яка створена влітку 2022 року у рамках програми UNFPA за сприянням БО «БФ Посмішка ЮА» та Лубенської міської ради.З метою профілактики домашнього насильства в Лубенській громаді здійснено спільний виїзд в Оріхівський старостинський округ (с.Оріхівка, с.Березівка), в ході якого працівниками мобільної бригади було надано «набори гідності» жінкам з-поміж ВПО та сімей, які потрапили в складні життєві обставини. Соціальний педагог Олена Комарова та психолог Вікторія Соляник  розповіли, які послуги вони надають.

Фахівцем із соціальної роботи міського центру соціальних служб Світланою Кулаковою було роздано присутнім буклети з контактами допомоги та планом безпеки у випадку домашнього насильства та надано інформаційні консультації.

У рамках подальшої співпраці заплановано проведення профілактичних заходів для жінок  у старостатах Лубенської громади до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», які відбудуться з 25 листопада до 10 грудня 2022 року.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови