Відбулася нарада з питань організації проведення суспільно корисних робіт

7 листопада під головуванням Олександра Грицаєнка відбулася нарада з питань організації проведення громадських робіт на території Лубенської територіальної громади. Участь у ній взяв перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Діденко, керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, а також керівники структурних підрозділів апарату самоврядування.

Присутні фахівці Лубенського міськрайонного центру зайнятості пояснили, у чому різниця між громадськими та суспільно корисними роботами, а також наголосили, що такі (останні) роботи передбачають добровільну участь громадян, які перебувають на обліку у службі зайнятості як шукачі роботи та працівники, які втратили частину заробітної плати внаслідок зупинення (скорочення) виробництва.

Крім того, в розрізі питання Про координацію роботи з надання допомоги населенню в осінньо-зимовий період 2022-2023 років на території Лубенської територіальної громади. обговорювалися умови створення та облаштування пунктів обігріву на території громади.

Після обговорення важливих тем наради, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко дав конкретні доручення заступникам та присутнім керівникам.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови