Привітали працівників культури Лубенщини

9 листопада у виконкомі з професійним святом вітали працівників культури та аматорів народного мистецтва. Участь у святковому заході взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, керуюча справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, а також художні керівники творчих колективів, працівники бібліотек, Центру культури та дозвілля, інших закладів культури громади.

Багато по-справжньому світлих, щирих та теплих слів на адресу тих, хто обрав собі за справу життя пропагувати духовну складову, влаштовувати свята для людей, а головне - берегти народні традиції, любов до джерел народного мистецтва, сказав у вітальному слові Олександр Грицаєнко. Він відзначив не лише щоденну подвижницьку працю наших артистів та творчих колективів на ниві культури Лубенщини, а і їхню активну участь у багатьох заходах, що проводяться на підтримку ЗСУ та вимушено переміщених осіб, інших благодійних та шляхетних справах, що нині є неоціненним внеском у нашу загальну перемогу над ворогом.

Говорив Олександр Петрович і про зміни, що відбуваються в культурно-мистецькому житті громади, що на часі, привітав усіх в цілому та сказав приємне на адресу кожного окремо, хто отримав відзнаку цього дня. А нагороджували з нагоди професійного свята грамотами Департаменту культури та туризму Полтавської ОВА, почесною грамотою Лубенського міського голови та виконавчого комітету Лубенської міської ради.

До вітального слова долучився начальник управління культури і мистецтв Юрій Литовченко, який наголосив, що далеко не кожен може стати артистом і насправді це велике мистецтво й особливий талант від Бога. Він також наголосив, що має за честь працювати саме з таким творчим складом працівників культури Лубенщини та подякував колегам за самовіддану працю.

Музичного забарвлення урочистому заходу додав виступ В’ячеслава Рябцева, який виконав популярні мелодії на саксофоні для присутньої аудиторії.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови