Працює проєкт «Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу»

Лубенська міська бібліотека для дорослих продовжує дієве спілкування з молоддю у рамках проєкту «Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу».

Наразі предметом сьогоднішнього обговорення стала тема сексуального насильства над дітьми та сексуальної експлуатації дітей в Інтернеті. Учні Лубенської ЗШ №3 під керівництвом педагога-наставника Наталії Костюк, за участі  психологині Вікторії Соляник, соціального працівника мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Олени Комарової, помічників юриста Лубенського бюро правової допомоги Вікторії Горбатко, Станіслава Третяка  вивчали дану проблематику, її наслідки та правову відповідальність.

Отож  ознайомилися із статистичними даними,  проведеними «Службою порятунку дітей» у 2021 році за цією тематикою, завдяки асоціативним зображенням розпізнавати небезпеку, самозахищатися, фільтруючи власні дії та вчинки в соціальних мережах, розкрили значення понять «грумінг», «секстинг», поговорили і про булінг та екранну залежність, що призводить до стресів та депресій, та головне - вчилися, і переконані, що вдалося, бути свідомими, юридично обізнаними та відповідальними у непростому сьогоденні.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови