Читай, вивчай, досліджуй природу рідного краю

5 листопада у приміщенні дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму  «Валтекс» відбувся екологічний захід «Читай, вивчай, досліджуй природу рідного краю». Організаторами дійства були Руслан Білан, керівник гуртка «Екологічне краєзнавство» та його вихованці. Захід проводився задля привернення уваги учнівської молоді до збереження неповторної краси нашого рідного краю. У ньому взяли участь майже всі вихованці гуртків ДЮКСОТ «Валтекс».

Учні презентували свою природодослідницьку діяльність, демонстрували власні соціальні відеоролики про охорону природи, переробку сміття, розігрували екологічні сценки, зачитували власні твори про охорону природи рідного краю та розповідали при природоохоронні об’єкти Лубенщини.

Вихованці брали участь у  конкурсах, де кожна команда учасників побачила різні майстер-класи, пов’язані з природоохоронною діяльністю і взяла участь у екологічній діяльності.

На станціях пропонувалась практичні завдання, що стосуються проблем голодних тварин, сортування сміття, охорони лісів, економії води та екомайстерні з виготовлення квітників із відходів пластику.

Всі учасники із цікавістю взяли участь у екологічному заході та задоволені новими навичками, які отримали в результаті роботи.

Семенова Ярослава,

вихованка гуртка «Екологічне краєзнавство» ДЮКСОТ «Валтекс»

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови