Відбулася позачергова сесія Лубенської міської ради

17 листопада відбулася позачергова двадцять третя сесія міської ради восьмого скликання. На сесії були присутні 26 з 39 обраних депутатів.

Перед початком роботи депутати та присутні в залі представники громадськості вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Міський голова Олександр Грицаєнко вручив Подяку Полтавської обласної ради депутату, лікарю Яні Можчіль та подякував їй за роботу.

Серед питань, які виносилися на розгляд сесії та викликали серйозну стурбованість громадськості було питання про підтримку КП „Лубенський обласний госпіталь ветеранів війни Полтавської обласної ради“ на 2023 рік. Людей турбує, що цей лікувальний заклад обласного підпорядкування не отримує достатнє фінансування та може бути реорганізований. Громадські організації, що представляють інтереси ліквідаторів аварії на ЧАЕС, ветеранів Афганістану, ветеранів і учасників АТО/ООС, військовослужбовці ЗСУ  рішуче наполягають на збереженні цього лікувального закладу. Депутати міської ради одноголосно прийняли відповідне рішення та запевнили, що будуть повсякчас сприяти роботі госпіталю. Директор лубенського обласного госпіталю ветеранів війни Олександр Бондаренко подякував за підтримку.

Серед інших питань депутати розглянули та затвердили фінансові плани та програми фінансової підтримки комунальних підприємств управління охорони здоров’я. Внесли зміни до Програми утримання та розвитку парків Лубенської територіальної громади на 2022-2024 роки у новій редакції та Програми фінансової допомоги комунальному підприємству „Містобудування“. Крім того прийняли рішення про внесення змін до показників бюджету та розглянули низку земельних питань.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови