Продовжуємо рейдувати

Лубенський міський центр соціальних служб спільно з працівниками служби у справах дітей та сектором ювенальної превенції національної поліції продовжує щотижневі рейди сім’ями, які потребують особливої уваги.

Соціальною роботою були охоплені сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, родини, яким призначено допомогу при народженні дитини Лубенської територіальної громади та сім’ї внутрішньо переміщених осіб.

Під час відвідування першочергово здійснювалася перевірка температурного режиму у помешканнях, забезпечення паливом та дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання у будинках, залучення дітей до навчання.

В ході рейдів батькам та іншим членам родин надано консультації з підвищення їх виховного потенціалу, проведені бесіди щодо належного догляду за дітьми, проведено роботу з профілактики зловживання спиртними напоями, недопущення проявів домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, вказано на необхідність дотримання санітарно-гігієнічних норм у помешканні, а також роз’яснено порядок оформлення деяких державних допомог та соціальних виплат.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови