Оперативна інформація станом на ранок 21.11.2022 р.

271-й день триває  в Україні повномасштабна війна. Ворог намагається зламати нашу волю й продовжує обстіли мирних населених пунктів та енергетичної інфраструктури.

Сьогодні в Україні відзначаємо День Гідності та Свободи!

На території Лубенської громади ситуація на ранок 21 листопада залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Відбуваються планові та аварійні відключення електроенергії. 

Ситуація в енергетиці надзвичайно складана. Щоденно актуальним залишається прохання: у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть не критично важливі електричні прибори. Це дозволить стабілізувати енергетичну систему України та уникнути значних аварій. Ці заходи зараз вкрай важливі для всієї держави.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що з 19.11.22222022 року  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Сьогодні та найближчими днями на території громади відбудуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій!

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Віримо, що переможний дух – дух Свободи, ті чесноти та цінності, які загартовувалися на Майданах, приведуть Україну до перемоги.

Тримаємо стрій! Слава Збройним

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови