«ПРАЦЕЮ СЛАВИТЬСЯ НАША ЗЕМЛЯ»: вітали аграріїв з професійним святом 

19 листопада, незважаючи на досить примхливу погоду, у філії Михнівський сільський будинок культури панувала тепла і дружна атмосфера: на благодійному концерті щиро вітали людей, які присвятили своє життя рідній землі, тих, чиї руки дбайливо плекають хлібні ниви нашого краю, - працівників сільського господарства. Саме завдяки мудрості, досвідченості та самовідданості аграріїв на наших столах завжди є і буде хліб.

Зі словами вдячності й поваги звернувся до земляків-хліборобів Михнівський староста Віктор Марченко. Тепло й щиро привітала трудівників села Оксана Радченко, заступник начальника Управління культури і мистецтв Лубенської міської ради. Вони побажали аграріям гарних врожаїв, вчасних дощів та ясного сонця, а ще - миру й добра нашій матінці-землі. Подякували і працівникам культури, які згуртувалися у надскладний для нашої країни час та всіма силами підтримують мужніх захисників та захисниць, проводячи благодійні концерти та акції, піднімають бойовий дух жителів громади. Не забувають вони і про розвиток та перемоги у власній справі. Так, цього дня дипломами І ступеня Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації за високий рівень виконавської майстерності, активну творчу діяльність, популяризацію народного традиційного мистецтва Полтавщини, виконання творів національно-патріотичного звучання в обласному огляді-конкурсі родинних та сімейних ансамблів відзначено дует «Барви осені» Тернівського СК у складі Володимира та Тетяни Матяшів та квартет «Гілея» у складі Віталія і Світлани Солярів та Анатолія і Лариси Супрунів. 

Були оплески, усмішки і сльози, а головне – ясні очі й гарячі серця. І, звісно – музичні дарунки🎶 від працівників культури. В концертній програмі взяли участь колективи та окремі учасники філій Михнівського і Мацківського закладів культури, Тернівського, Олександрівського та П'ятигірського сільського клубів, родзинкою концертної програми були виступи колективу спортивно-бальних танців.

 Глядачів вітали піснею народний аматорський колектив «Гілея», народний жіночий вокальний ансамбль «Дивоцвіт», «Мацківські барви», Владислава Докторович, Лариса Соломаха, Алла Гармаш, Володимир Матяш, Віктор Кишкань, Оксана Мироненко, Ніна Бобрик. 

 Без гумору нашу націю годі уявити, тож виступи драматичного колективу «Кумасі» та Ніни Соломахи стали утіхою та розрадили сум.

В світ яскравих емоцій та переживань, виражених у рухах танцю, присутніх запросили танцювальні колективи «Baby dance», «As dance studio», багаторазові переможці та призери конкурсів із спортивно-бальних танців Олександр і Марія Общі. Керівник - Анастасія Галушка.

З болем згадали усіх полеглих у жорстокій війні з росією, зокрема, героїв-земляків Руслана Марченка та Євгенія Марченка, вшанували їхню пам’ять та пам’ять всіх захисників, що віддали своє життя у героїчній боротьбі за незалежність нашої України, схиливши голови та завмерши у хвилині мовчання. 

Усі присутні долучилися до великого «теплого збору» для воїнів, зробивши свій посильний вклад у перемогу. Під час концерту було зібрано 8 715 грн., всі кошти будуть передані благодійному фонду "Довіра та Допомога".

А лейтмотивом усього благодійного концерту стала фінальна пісня-побажання: хай земля зацвітає буйним цвітом навесні, хай повертаються з чужини журавлі, несучи на крилах радість, хай кожен новий день сповнює серця миром, спокоєм, добром і вірою в Перемогу!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови