Оперативна інформація станом на ранок 25.11.2022 р.

Розпочалася 275-та доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Ворог продовжує випробовувати нас на міцність. Масовані обстріли по мирному населенню та об’єктах інфраструктури ще раз доводять всю справжню сутність росії, як держави терориста.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 25 листопада поступово стабілізується. Подача води та тепла побутовим споживачам практично відновлена.  Електроенергія мешканцям громади з 00 годин 25 листопада подається за графіком, який діяв до 23 листопада.

Переконливо просимо: : у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть всі не критично важливі електричні прибори.

Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

На території Лубен діють пункти незламності:

- м. Лубни, вул. Тернівська, 21. Лубенський лісотехнічний коледж.

- м. Лубни, площа О. Бекетова, 19. Адміністративна будівля.

- м. Лубни, проспект Володимирський, 161. Нежитлова будівля.

- м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33. Лубенська міська рада.

- м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 27/2.Лубенське ГУ РУ ДСНС

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Сьогодні та найближчими днями на території громади відбудуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій!

Нагадуємо, що з 19.11.2022 року  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Слава Україні! Героям Слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови