Оперативна інформація станом на ранок 28.11.2022 р.

278-ма доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Противник зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України. Триває переміщення особового складу та військової техніки ворога для комплектування підрозділів, що зазнали втрат. Очікується перекидання окремих підрозділів противника з території республіки білорусь після набуття ними бойових спроможностей.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 28 листопада поступово стабілізується. Подача води та тепла побутовим споживачам практично відновлена.  Електроенергія мешканцям громади подається за встановленим графіком.

Переконливо просимо: у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть всі не критично важливі електричні прибори аби запобігти ще більшому ускладненню ситуації з енергопостачанням.

Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

На території Лубен діють пункти Незламності:

- м. Лубни, вул. Тернівська, 21. Лубенський лісотехнічний коледж.

- м. Лубни, площа О. Бекетова, 19. Адміністративна будівля.

- м. Лубни, проспект Володимирський, 161. Нежитлова будівля.

- м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33. Лубенська міська рада.

- м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 27/2.Лубенське ГУ РУ ДСНС

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що з 19.11.2022 року  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Слава нації! Разом до перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови