Опановуємо нові навички

Днями у Лубенській публічній бібліотеці імені Володимира Малика відбулося навчання на тему "Догляд за лежачими хворими під час війни ", для соціальних робітників, волонтерів та родичів, які здійснюють догляд за хворими. Вразило, що попри відсутність світла, води та зв'язку, учасники зібралися, щоб навчитися новим навичкам. Це говорить про те, що тема актуальна і потрібна.

Однією з навичок, яку розглянули під час навчання - здійснення евакуації немобільних осіб похилого віку. Допоміг у цьому медичний тренажер, а проводили навчання - викладач основ сестринської справи Тарас Веремійчик та студентки - учасниці загону "Милосердя" Лубенський Медичний Фаховий Коледж.

А ще у нашому молодіжному центрі облаштований куточок здоров'я, де охочі можуть виміряти тиск, заміряти зріст і вагу та ознайомитися з практичними порадами. На завершення навчання учасники грілись гарячим чаєм та кавою, ставили питання та обговорювали нові знання.

Провели навчання спільно з територіальним центром соціального обслуговування виконавчого комітету Лубенської міської ради. Тож продовжуємо працювати навіть у такі важкі для країни дні

Заходи проходять завдяки проєкту "Швидке реагування і допомога людям, які постраждали від націонал – соціалізму, в тому числі внутрішньо переміщеним особам похилого віку Лубенської громад" за підтримки Німецького фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" у рамках програми «Ми поруч!».

#EVZ #tviisvit #Hrebinka #lubny

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови