Оперативна інформація станом на ранок 29.11.2022 р.

Розпочалася 279-та доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Тривають бойові дії, обстріли мирного населення. Держава- терорист росія воює з нашою енергетичною системою і намагається використати зиму як зброю проти України.

Існує реальна загроза нових масових обстрілів  всіх регіонів України.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 29 листопада в цілому стабільна. Подача води побутовим споживачам відновлена. 

 Електроенергія мешканцям громади  подається у межах, що дозволяє навантаження на енергосистему регіону.

Енергетики просять: у час, коли подається електроенергія, не вмикати одночасно всі енергоємні прилади і, по можливості,  максимально обмежити споживання електроенергії.

Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що з 19.11.2022 року  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Вистоїмо! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови