Оперативна інформація станом на ранок 30.11.2022 р.

280-та доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Окупанти завдали 2 ракетних удари по цивільних об’єктах населеного пункту Ківшарівка на Харківщині та міста Слов’янськ Донецької області, здійснили 47 авіаційних ударів і 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ.

Українська авіація протягом поточної доби завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки й 2 удари по позиціях зенітних ракетних комплексів противника.

Зберігається загроза ракетних ударів російських загарбників по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій Україні.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 30 листопада в цілому стабільна. Подача води побутовим споживачам відновлена.

Електроенергія мешканцям громади  подається у режимі, що дозволяє навантаження на енергосистему регіону.

Проте, як і попередньо, переконливо просимо: у час, коли подається електроенергія, не вмикати одночасно всі енергомісткі прилади й, по можливості,  максимально обмежити споживання електроенергії.

Можливе подальші перебої з постачанням електроенергії (а, відповідно, й тепла та води) споживачам. Відповідно до цього звертаємо увагу, що перелік Пунктів Незламності поновлено.

Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що з 19.11.2022 року  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії: 0800 330385

Світло перемагає темряву! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови