Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

 

Дорогі наші військовослужбовці, добровольці, захисники та захисниці України!

6 грудня відзначаємо День Збройних Сил України! Тож з невимовною вдячністю вклоняємося професійним воїнам, випускникам та курсантам військових закладів, захисникам і захисницям, добровольцям, героям загонів територіальної та самооборони! Сьогодні усі ви уособлюєте велич подвигу та високу боєздатність української армії, цілковитої відданості та готовності до останнього захищати Україну та її народ.

Сухопутні війська, десантно-штурмові, повітряні, військово-морські сили, спеціальних операцій та інші військові підрозділи, що входять до складу ЗСУ, продемонстрували, що Українська армія насправді є однією з найсильніших в Європі. І не випадково, адже бійці ЗСУ пройшли бойовий гарт з початку оборони держави від інтервенції Росії у 2014-му, тому щодня, восьмий рік поспіль, дають відсіч загарбникам, прославляючи доблесть українських ЗСУ.

Кожен громадянин нашої нескореної держави переконався у професійності наших ЗСУ, у їхній унікальності та здатності конкурувати з найсильнішими арміями світу. З перших хвилин початку повномасштабної війни з російським окупантом наші військові завдавали гідної відсічі агресору, демонструючи нечувану мужність, витривалість та готовність гідно протистояти окупантам.

Тож поза сумнівом, що Українська Армія – справжня армія незламних та нескорених бійців, здатна демонструвати професійну тактику бою, вражати нечуваним героїзмом та здатністю оперативно діяти у найкритичніших ситуаціях, не здаючи бойових позицій, не зраджуючи військовій присязі та Батьківщині.

Дякуємо за кожен день, за кожен відвойований клаптик землі та за збережені життя. Для свого народу ви справжні янголи-охоронці, перша надія й остання, лицарі правди та свободи.

В умовах непримиренної війни з російськими терористами Збройні Сили України, територіальної оборони продовжують чинити запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат, ціною власного життя визволяють споконвічно українські міста та села, без вагань гинуть за незалежність та територіальну цілісність України, за мир та спокій.

Бойова слава ЗСУ вже стала легендарною, адже кожен наступний день наших військових - то велич подвигу, приклад професійного вишколу, відданості та непохитності духу.

Тому наші ЗСУ стали справжніми воїнами світла та добра, які вражають іноземних військових експертів стійкістю, завзятістю, майстерністю і готовністю без зайвих роздумів ризикувати власними життями для порятунку цивільних.

Тож у День ЗСУ разом зі своїми щоденними молитвами, вдячністю та захопленням, зичимо вам, дорогі наші воїни, Великої Перемоги, адже ви її гідні, глибокої пошани та вдячності. Бажаю вам надійного Божого захисту, міцного здоров'я, сили та терпіння, якнайшвидшого повернення живими та неушкодженими до своїх родин, до мирного життя. Віримо у вас, молимось за вас, захоплюємося вашими звитягами та нездоланністю.

Вічна слава полеглим героям за Україну!

Слава ЗСУ !

 

 З повагою

Лубенський міський голова                  Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови